Gratis SMSlån

Gratis smslån

Snabblån, mikrolån, sms-lån, minilån- kärt barn har många namn. Det har blivit vanligt att ta lite mindre lån, som snabbt blir godkända. Och som sedan måste betalas tillbaka på relativt kort tid. Många använder dem för att klara av de sista dagarna innan man får lön, eller för att tackla oväntade, stora utgifter. Det kan vara ett kylskåp som går sönder, eller att alla medlemsavgifter för familjen ska betalas samtidigt. Om det inte rör sig om så stora summor så har man flera mycket tilltalande alternativ.

Många kreditbolag erbjuder gratis smslån upp till en viss summa. Detta innebär att man bara betalar tillbaka själva lånesumman, inga räntor eller avgifter tillkommer. Hur mycket de ger räntefritt kan variera ganska mycket, liksom vilka regler man har runt omkring. Ibland är detta ett erbjudande som man bara ger till sina förstagångskunder, en bonus för att man ska bli kund. När man sedan lånar samma summa en andra gång får man betala de vanliga räntorna. För att kunna låna räntefritt så kan man då pröva på ett annat kreditbolag, alltid som förstagångs kund. Men det är inte bara en fråga om att utnyttja dessa erbjudanden, det är ett bra sätt att se hur de fungerar. Man prövar på kreditbolaget för att se vad man tycker om dem.

Ibland kan man få räntefria lån, men det tillkommer en uppläggningsavgift och andra omkostnader. Därför ska man se noga på vilka regler som gäller, många sajter visar direkt upp hur mycket den totala kostnaden blir. Allt fler kreditbolag börjar nu erbjuda kostnadsfria lån, de har insett hur viktigt det är för att få kunder. Antalet växer hela tiden, vilket verkligen gynnar kunderna.

Det är ganska vanligt med kort återbetalningstid för räntefria sms-lån, många gånger har man 30 dagar eller mindre på sig. Vissa bolag erbjuder 60 dagar, en del beror också på beloppet. Vanligtvis så handlar det inte om så stora summor man kan låna räntefritt. Runt 5 000 brukar vara det högsta beloppet, men många begränsar det också till 1 000 eller 2 000 kronor. Vivus, till exempel, var en av de första kreditbolagen att börja bevilja det som kallades gratis sms-lån. Här kan man få låna 6 000 kronor, för att sedan betala antingen allt på en gång eller i två omgångar. Trustbuddy ligger också högt upp på listan med erbjudande om 5 000 kronor räntefritt, tätt följd av Risicum och Ferratum med 4 000 kronor. Man har alltså en del att välja mellan om man vill ha ett kostnadsfritt sms-lån.